dijous, 22 de novembre del 2012

Per a un futur digne: Vota la CUP


Amic, amiga,
Ja fa quatre anys que va començar aquesta crisi que no acabarà mai, si, ho heu sentit bé. NO ACABARÀ MAI, ja que és el sistema capitalista que, basat en un creixement constant, ha topat amb els límits del planeta. En el darrer segle hem pensat que el creixement era la norma, i a aquesta paraula, creixement, li hem associat d’altres més importants per a nosaltres com “progrés” o “benestar”. Degut al pic del petroli i altres limitacions físiques i ambientals del planeta Terra ja no podem seguir creixent, és més, haurem d’experimentar un decreixement fins que arribem a un nou equilibri amb la biosfera. Esmerçant-nos en seguir en el sistema actual i en un context de recursos decreixents, implica que només els més rics podran seguir amb l’estil de vida actual, i la resta de la població estem abocats a una gran exclusió i misèria.

Els partits polítics actuals, incloent l’esquerra tradicional, segueixen amb la idea de que la forma de recuperar el benestar perdut és tornant a créixer, i que la independència és la millor garantia de tornar a tenir els recursos necessaris. No oblidem però que Catalunya importa el 98% del petroli que consumeix, i que davant el pic del petroli que ara ja l’Agència Internacional de l’Energia ha admès, els nostres recursos seguiran minvant.
Cal un canvi de model i de societat radical, amb una democràcia plena, sense la lacra de la corrupció, una recuperació màxima de les llibertats, i ser completament sobirans del nostre territori per a poder afrontar aquests grans reptes de la millor forma per al conjunt de la societat. És imprescindible per evitar el col·lapse al que ens porten els dirigents actuals.

Per això vull recomanar-te que votis la Candidatura d’Unitat Popular en les properes eleccions del 25 de novembre, ja que és garantia de la major transparència, de millorar el sistema democràtic actual, defensar el nostre territori i totes les persones, i lluitar per la independència plena, la real.
És el primer pas per aconseguir un món millor i un futur per als nostres fills.

I recorda, d’aquí quatre anys serà massa tard, el futur ens el juguem ara, diumenge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada